tiistai 12. kesäkuuta 2012

Mallorca

Mistä aloittaisinkaan... 1.6 noustiin lentokoneeseen määränpäänä mallorcan hiekkarannat ja ihanan sininen meri. Matka kesti viikon ja voin sanoa, että oli onnistunein reissu tähän astisessa elämässäni. Hyvä porukka mukana. Pojat (tai no siis miehet ) piti kaikki musta hyvää huolta, sillä olin porukan ainoa nainen ja kaikki meni loistavasti. Ketään ei hakattu, ei ryöstetty eikä huijattu. Joka päivä lämmintä yli 30 astetta ja iltaisin 20-25 astetta lämmintä auringon laskettua. Ihan uskomattoman ihana sää koko ajan ja pystyin kuin pystyinkin unohtamaan murheet ja kotimaassa lojuvat pikkuasiat koko viikoksi. Tätä viikon kestävän retken voi siis ihan oikeasti nimittää lomaksi. Pitimmittä puheitta, kuvat varmasti kertoo matkasta enemmän kuin tuhat sanaa... muttei silti ihan kaikkea. ;--)
 Ensimmäinen kuva tatskoista aamulla n. 6 tunnin jälkeen kaiverruksista ihoon.
Sunnuntaina saatiin idea lähteä käymään Palman keskustassa, jossa oli merkkiliikkeitä ja kauppoja ihan sikana. Mentiin kuitenkin melko huonoon aikaan kaupunkiin, sillä oli sunnuntai ja suurin osa kaupoista oli kiinni.
 Hotelli oli kivannäköinen, mutta arviolta juuri ja juuri se 3+. Vähän huono maku jäi torakoista, liskoista ja huonosta ilmastoinnista. Tietääpähän ens kerralla suunnata viiden tähden hotelliin!
 Mallorcan yksi ''iso'' nähtävyys oli väärinpäin rakennettu talo. Oli aika hauskan näköinen. Ideana oli mennä joku päivä sinne syömään ja pelaamaan minigolffia, mutta jostain syystä rahat hukku siihen malliin et täytyi viimeisinä päivinä laskea melkeinpä joka askeltaan ja siinä samassa se reissu sitten jäikin väliin.
David, maailman ihanin baarimikko ikinä Sai mut joka ilta hyvälle tuulelle kun törmättiin ja kattokaa nyt kuinka sulonen se on! Kauhea ikävä iski taas kun katoin tota kuvaa. Jos joku terävä tunnistaa, niin voi olla jollekkin tuttu tv:stä? 
 Baarikatuja baarikatujen perään. Mallorcalla ei tietääkseni ole mitään muuta enemmän kuin baareja. Melko ahdistavaa, mutta kyllä me roopen kanssa mentiin pari iltaa ihan jätskikierroksille sen sijaan, kun toiset meni baarikierroksille. Hihi.
 Maailman parasta kebabbia mitä oon ikinä syöny! 
Takaisin suomeen med kilo karkkia. Eipä tullut lentokoneessa tylsää. Hah. Jassi kiittää ja kuittaa. 
ja alkaa suunnitella jo seuraavaa lomaa...... ♥

puspus- jasssi ♥

6 kommenttia:

 1. ei vitsit niin ihanan näköstä tuolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt jo hirveä ikävä tuonne. Plääh! Koska lähetään yhessä matkalle? ;)

   Poista
 2. niinpä! hei kiva uus ulkoasu :)

  VastaaPoista
 3. thäänks! uus bansku pitäis vaa jostai kekkaa ku jaksais vaa väsää :-)

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia, tuli heti hirvee matkakuume! ja noi blondit hiukset käy sulle tosi hyvin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ü Näissä kuvissa ne on ihan keltaset, mutta nyt ollaankin jo voiton puolella ja lähempänä toiveväriä :)

   Poista