lauantai 19. toukokuuta 2012

KYSYTTÄVÄÄ X11

1. Mistä pidät eniten luonteessasi? 
Sosiaalisuudesta. Olin viime kesänä k-marketissa töissä ja tänä kesänä k-raudassa, tykkään tosi paljon jutella ihmisille ja saada myös hyvää palautetta.
2. Entä ulkonäössäsi? 

Tahtoisin vastata tähän perinteisen ''en mistään'', mutta taidan hetken pähkäilyn jälkeen sanoa KORVAT. Pidän niiden pieneydestä, haha. 
3. Ensimmäinen biisi, jonka muistat kuulleesi?  Gossip - Perfect world, tuli radiosta kun tulin kotiin töistä ja laulu jäi täten soimaan mun päähän. Hyvä kipale, ei siinä.
4. Lapsuutesi haaveammatti? - 

Malli. Eikä muuten tule ikinä toteutumaan, hah. 
5. Suklaa vai salmiakki? 

SUKLAA. Ihan hirveää kuinka suklaaholisti oonkaan. Salmiakista en niinkään piittää, eli oon tosiaankin niitä ihmisiä jotka kerää kaikki mustat karkit mättöpusseista pois!
6. Mitkä nimet antaisit tyttö- ja poikalapsellesi? -
En muuten kerro. Kerroin siskolleni, että haluan lapseni nimeksi Melissa ja se varasti mun idean
omalle lapselleen! En kyllä todellakaan suuttunut siitä hänelle vaikka se hetken pännikin. Melissalle sopii nimi Melissa kuin nenä päähän 7. Kuinka monta laukkua omistat? Yli 20, ja lisää on haaveissa tiettyjä kaunokaisia!
8. Mihin kaupunkiin matkustaisit nyt jos saisit valita minkä tahansa? 

New York. Aika kliseinen vastaus, mutta mä vaan vieläkin niin haaveilen Carrie Bradshawin tyylisestä elämästä. Olis aika huippua, mutta todellisuudessa täysin mahdotonta.
9. Matikannumerosi viime todistuksessa?
4. :--D (HUOM! En yleensä käytä hymiöitä kirjoittaessa blogia, mutta nyt se oli pakko laittaa. Oon suorastaan säälittävän huono matematiikassa!)
10. Onko sinulla tatuointeja? Jos ei niin haluaisitko? 

On, oikeassa nimettömässä kirjoitus ''Love''. Kesälle on tiedossa kaksi tatuointia. Nilkkoihin ja niskaan tekstit () mutta empä vielä kerro mitkä.
11. Jos joutuisit käyttämään yhtä asua koko loppuelämäsi, millainen se olisi? 
A-P-U-A! Ehkä tennarit, farkut ja joku ihana paita. Ihan hirveetä edes miettiä, että joutuis käyttämään yhtä asua koko loppuelämänsä kun ei nytkään kykene pitämään samoja vaatteita kahta päivää peräkkäin, HYI!


Empäs haastakkaan ketään, sillä nyt kömmin rakkaani viereen syömään mehujäätä ja katsomaan telkkua! puspus- jasssi ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana uusi blogilöydös!♥ Liityin lukijaksi. :)

    http://its-my-life-iida.blogspot.com/

    VastaaPoista