keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Oriflame

 Tässä tammikuussa olin äitini kanssa tätini Oriflame kutsuilla. Tätini palkittiin vuoden parhaana Oriflame tuotteiden myynnissä, joka on mielestäni aika huippu suoritus. Siinä samalla katsellessani tuotteita ja jutellen Oriflamesta enemmän tietävien kanssa, innostuin enemmän. Monesti on tullut netissä ja muualla pyyntöjä myyjän hommasta ja liittymisestä Oriflameen, (niinkuin monelle muullekkin, uskoisin) mutta oon aina miettinyt että en jaksa tuollaista turhaa humpuukia.
Kuitenkin, innostuin tuotteista ja eduista joita Oriflamen myyjä saa pienillä panostuksilla ja ryhdyin hommaan tuosta noin vaan itsekkin. Onhan mulla aikaa ja kiinnostustakin löytyy. Onhan tässä kuitenkin kyse meikeistä, ihotuotteista ja kauneudesta. ;-)

Tässä tuotteita, joita sain kun liityin Oriflamen myyjäksi...
 Ihanan kesäinen ruusukukkaistuoksu
 Palasaippua
 Käsivoide, joka tuoksuu myös aika herkulliselta
 Vartalovoide, ei yhtään liian vahva vaan sopivan lempeä tuoksu 
Jalkavoide, eikä tämäkään ollenkaan paha ole ;-)

Jos suinkin vaan olette kiinnostuneita Oriflamen tuotteista, vastaan mielelläni kysymyksiinne sitä mukaa mitä asioista aiheeseen liittyen tiedän!
 puspus - jasssi 

4 kommenttia:

 1. oivoi noi ruusun tuoksuset jutut kuulostaa herkullisilta♥

  ♥: annidiary.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Tykkään kaikista tällähetkellä ihan hirmusesti, mutta valitettavasti oon semmone ihminen että pian on taas joku lempparituoksu kaupassa joka on pakko ostaa ja nää ruusutuoksut jää vähemmälle käytölle.. Vaikka eihän se väärin oo, näitä ei oo koskaan liikaa ;)

   Poista