sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

muista pyhittää lepopäivä

Aamulla herättiin ihanaan auringonpaisteeseen ja lähdettiin hakemaan lähikaupasta aamupalaa. Eipä sitten ollutkaan kauppa vielä auki, mutta onneks R-Kioski pelasti. Terveellinen aamupala jäikin hankkimatta, kun aurinko suorastaan pakotti mut ostamaan jäätelön. Jäätiin jopa hetkeksi istumaan kaupan kulmille ja nauttimaan ihanan lämpimästä aamuauringosta.
Lasit, Torilta
 Takki, Vero Moda
Huivi, Vero Moda
Toppi, Vero Moda
Neule, H&M
Kengät, Seppälä
Ideana tälle päivää oli pyhittää lepopäivä oikein kunnolla. Perjantai ja lauantai meni molemmat pilalle samasta syystä, kun menin syömään vahingossa ruokaa joissa oli käytetty kananmunaa. Oon siis todella allerginen kyseiselle ruoka-aineelle ja tuosta hyvästä lauantain Amarillo reissusta lähtikin oikein kunnolla palautetta netin kautta ravintolaan! vastausta odotellessa..
Anyway, suunnattiin tänään kuitenkin Fiatin nokka kohti Laukaan kulmia. Tie johti Kylpylähotelli Perunkaan, missä me päästiin rentoutumaan oikein huolella. Ai että kuinka ihanaa se olikaan. Sai hölläillä ihan (oman) luvan perästä ja tykkäsinkin todella paljon kylpylästä.
Rentoutumisen jälkeen vatsa kurnikin niin paljon, että oli pakko napata jotain suuhun ennenkuin kiukku ois vallannu mut kokonaan. Matkaa Peuruunkaan ei ole Jyväskylästä kuin vajaa 25km. Hyvässä seurassa matka tauttuu hyvinkin nopeasti! 

MUISTAKAA ARVONTA !!

puspus- jasssi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti