sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kahta koota ja Teetä

Perjantaina lähdin junalla kohti Seinäjokea, sillä tiedossa oli illalle Kaija Koon- konserttia kera siskojen ja parhaan ystävän. Konsertti oli ihan mahtava, vaikka oishan se aina voinut olla parempikin. Kelpasi jokatapauksessa meikäläiselle. Oon kuunnellu siitä asti Kaija Koota kun oon musiikista jotain ymmärtänyt. Sen kuunteleminen on ehkä periytynyt siskoilta, sillä Jonna on ihan hullunu Kaija Koohon, ollut aina. Konsertin jälkeen lähdettiinkin baariin. Voi että, kuinka kivaa olikaan pitkästä aikaa! Odotan kesää enemmän ku mitään. Päivä päivältä ootan hellepäiviä enemmän ja enemmän. Jyväskylässä vois sanoa, että on vielä ihan talvi. Seinäjoella ei ollut melkein missään lunta ja byää, melkein masensi tulla takaisin tänne ja nähdä miten talvista täällä vielä oli.  
 
 Paita, H&M
Vyö, Vero Moda
Mekko, H&M
Legginsit, H&M
Korkkarit , H&M
Viiden tunnin kauneusunilla lähdettiin sunnuntaina leffaan kattoon Titanickia. Kokemus toisaalta tuokin, sillä en oo muistaakseni ikinä ollut päivällä jo 12 maissa elokuvissa. Leffa oli yhtä hyvä kun aina ennenkin ja 3D oli iha hassu. Ois kyllä jääny harmittamaan jos ei ois käyny tsekkaa kyseistä pätkää. 
puspus- jasssi ♥

2 kommenttia:

  1. täälä on ihan hirvee keli! koko ajan pakkasen puolella, eilen sato koko päivän, ja tänään ja koko viime viikon tuli pelkkää lunta, räntää ja pään kokosia rakeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TÄNNE TULI KESÄ VIHDOIN! ah, kannatti muuttaa pois keltinmäestä ni alko heti aurinko paistaa ;) Aurinko sit kai seuraa mua jos siel on alkanu taas heti sataa ku oon lähteny takas jkl :P

      Poista