maanantai 28. toukokuuta 2012

Guestions


TIIAN KYSYMYKSET
1. Millainen on sun unelmien mies? Lyhyesti vastattuna, Channing Tatum
2. Mistä saat inspiraatioo sun pukeutumiseen? Muotilehdistä ja blogeista.
3. Millainen olisi unelmiesi talo? Meren rannalla. Rinnetalo. Kaksi kerroksinen. Mustavalkoinen, Moderni. Isot ja avarat ikkunat. 
4. Kissat vai koirat? KoiratSuunnitelmissa on hankkia oma pieni mäyräkoira pentunen heinäkuun lopussa.
5. Mitä suunnitelmia sinulla on kesäksi? Nauttia joka päivästä täysillä. Vaikka töitä onkin tiedossa melkein aivan liikaa, niin aion silti ottaa ilon irti pienillä asioilla vapaa-aikana.
6. Mikä on tärkeintä elämässä? Nauti joka päivästä kuin se olisi viimeinen. Perhe, ystävät ja rakkaat läheiset ♥
7. Lempielokuvat? Sex and the City, melkein kaikki leffat joissa Channing Tatum on.
8. Kuinka tyytyväinen olet elämääsi asteikolla 4-10? Kahdeksan. Oon todella ressaavaa tyyppiä, joten tuskin ikinä pystyn vastaamaan tuohon kysymykseen täyttä kymppiä. Vaikka asiat onkin tällä hetkellä suht koht hyvin, painaa silti ikävät asiat takaraivossa vähän liiankin raskaasti vaikka ne onkin aivan turhia asioita. Ihminen ei kuitenkaan itselleen mitään mahda tässä asiassa.
9. Jos saisit syödä vain yhtä ruokaa koko loppuelämäsi, mitä se olisi? Vesimelooni!
10. Missä kaupungissa haluaisit asua? New York !! Mutta siis loogisesti ajateltuna täälä suomessa stadin kamppi.
11. Lähtisitkö nyt kaupunki- vai rantalomalle? En oikeen osaa sanoa. Perjantaina olisi lähtö Mallorcalle, mutta jos saisin uudelleen valita niin........... kyllä mä silti ottaisin rantaloman! Oon siihen malliin syönyt aurinkokapseleita sun muita ruskettumista edistäviä, että hinku tulla vähänkin enemmän päivettyneeksi kuulostaa hyvältä. Tietenkin talven jäljiltä vielä tää vilukissa haluaa lämpöseen ja rauhottumaan kauas pois suomen kiireiltä. Loma tulee todellakin tarpeeseen!

IIDAN KYSYMYKSET
1. Mikä olisi sinun viimeinen ateriasi ennen kuolemaa? Olipas harvinaisen vaikea kysymys. Sanotaan tähän nyt sitten sama kuin Tiian keksimään 9 kysymykseen. Vesimelooni.
2. Maa jossa olet aina halunnut käydä? New York!   
3. Mitä pelkäät? Kaloja ja syvyyttä. Musta tuntuu vielä, että tää pelko vaan kasvaa. En oo varmaan kolmeen kesään käynyt järvessä uimassa, sillä saan aivan hirveen slaagin ja shokin kun mietin kaloja jotka ui mun alla ja kuinka syvää jossain meressäkin on. PERÄTI 2KM. 
4. Mihin maihin olet jo matkustanut? Espanja ja Turkki. Jos ei oteta huomioon laivareissuja.
5. Komein miesnäyttelijä? Channing Tatum
6. Mitä tatuoisit ihollesi ensimmäisenä? Tatuoin jo nimettömääni '' Love '', enkä muuten ole katunut sitä päivääkään!
7. Tähän asti elämäsi surullisin muisto? Parhaan ystäväni kuolema.
8. Elokuva joka saa sinut itkemään? Sex and the City.
9. Lempi kappaleesi ja biisi jota vihaat yli kaiken? Täytyy nyt kyllä sanoa, että en osaa vastata tähän. Kuuntelen niin laidasta laitaan biisejä, että ei tuu tälle hetkellä mitään suosikkia ja inhokkia mieleen.
10. Jos saisit yhden toiveen, mikä se olisi? Että minä ja läheiseni saataisiin elää kaikki terveenä ainakin 100-vuotiaaksi saakka.puspus- jasssi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti