torstai 24. tammikuuta 2013

cross tattoo

Uutta mustetta iholla. Eikö ookkin nätti? Mä oon ihan rakastunut tohon, niinku ylipäätänsä tatskoihin. Mutta miks mä oon tällänen? Otin taas kipeimpään kohtaan tatskan. Ekana otin teininä rustokorun. Ei ollut mikään perus rustolävistys, vaan korvan keskiosassa olevaan paksuimpaan rustokohtaan. Lävistäjä sanoi silloin, että ei oo vielä yli 30vuoden työnsä aikana tehnyt sellaiseen kohtaan lävistystä. Varoituksista huolimatta hoin lausetta ''muttaku mä haluun'', niinku lapsi karkkihyllyllä siihen saakka, kunnes koko kauppa kaiku mun huudoista. No, siihen se nyt kuitenkin tuli. En kadu, mutta jos saisin uudestaan valita otanko sen vai en, en ikinä enää tuottais itelleni sellasta kipua.

 Kun koitti ikä jolloin sain ite päättää tatuointien ottamisesta, päätin että haluan nimettömään sormeen sanan ''Love''. No eipä ole paljoa siinäkään lihasta tai läskiä, joten kipu oli siinäkin sietämätön. Loppuun asti kestin ja lupasin, että seuraava tatska tulee läskin päälle. 

Olin ihaillut jo pitkään kantapää tatuointeja. Mallorcalla ollessa sitten hiukan villiinnyin parin alkoholillisen juoman jälkeen ja kävelin tatuointistudioon. Tosin, molemmat tatuoinnit suoraa ruston päälle. Ai ottiko kipeää? Itkin kaksi tuntia. Jääräpää kun pitää olla, niin se mitä päätän sen myös pidän. Tatuoinnit siis tehtiin loppuun saakka. Kuulin jälkeenpäin, että tatuoijan piti painaa astetta kovempaa tatuointejani tehdessä, sillä rustoon ei olisi muuten tarttunut mitään. Onneksi kuulin tämän silti vasta jälkikäteen.

Tällä kertaa löysin haluamani tatuoinnin netistä. ihastuin heti, mutta tiesin että haluan silti hieman muuttaa kuvaa, että se olisi uniikki ja omanlaiseni. Pidän yksinkertaisista teksteistä ja kuvista, joten tämä oli juuri sitä mitä halusin. Selkärangan päällehän tämä tietenkin tuli. ''Pidä tyttö penkistä kiinni''. Hmm, ei se varmaan kovin kipeää ota. JOO EI. Tuntui kuin kehoni sisällä olisi ollut maanjäristys tai jokin muu vastaava tulivuorenpurkaus episodi. Varasin uuden ajan ennenkuin lähdin ulos liikkeestä tukahduttava polte selässäni. Seuraava tatuointini on hauikseen. Jos oikein katsoin äsken peilistä, siinä on jonkunverran lihasta. Tai läskiä.

puspus♥- jasssi

5 kommenttia:

 1. hei paljoko sulla maksoi se kantapää tatuointi sielä mallorcalla ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhteensä 50€, 25€ per kantapää :)

   Poista
  2. minkä niminen se paikka oli ? ja oliko ns laadukkaan olonen paikka ? ajattelin itekki ottavani tatuoinnin kun lähden mallorcalle ens kuus :)

   Poista
  3. täytyy sanoa, etten kyllä muista paikan nimeä kun olin sen verran juovuksis :D mutta siistin näkönen mesta se oli ja ammattilainen tatskaaja :) jossain siinä baarikadulla se oli, mutta niitähän on toki useampi kun lähtee etsimään.

   Poista
 2. okeii pitää varmaan itekki ottaa muutamat ryypyt että uskaltaa :D

  VastaaPoista