maanantai 11. maaliskuuta 2013

nice sunshine

Miettikää, etten oo vieläkään tappanu mun tulppaaneja. Mä uskon, että tolla auringolla on osuutta asiaan ja siks ne kukoistaa vieläkin tuossa pöydällä noin komeesti. Ihme juoppoja ne kyllä on, saa olla koko ajan antamassa nestettä. T. elämänsä ensimmäisen tulpaanikimpun omistaja

Paprikalla maustetut pähkinät on ihan parhaista. Ainakin pikku porkkanoitten kanssa. Tosin niitä nyt ei ihan joka aamu viitti syödä, mutta joskus saa vähä herkutella. Vaikka sitte tekosyynä tuo ihana ilmakin. 

Kuinka moni on tajunnut siellä ruudun toisella puolella, että kevät tulee? Mä aina aamuisin tajuan sen, sillä nousen auringon avulla paljon nopeammin sängyn syövereistä. Ihanaa !! Toivottavasti se rapakkokeli vaan menis nopeasti ohi.

Puhun ihan liikaa auringosta. Häiritsee. Mutta ainakin se vaikuttaa positiivisesti meikäläiseen, joka on vaan ja ainoastaan hyvä asia. Tosi hyvä. 

Olin kirjoittamassa mistä mikäkin tuote mun päivän asussa on peräisin, mutta huomasinkin että kaikki on H&M:ltä. Vissiin meikä sponssaa niitä aika mukavasti. Lasit on Cubuksesta, hahah. 
puspus♥- jasssi

4 kommenttia:

 1. Täälä ei oo enää ees tietoo mistään keväästä! Koko päivän pyryttäny lunta eikä loppua näy .__.

  VastaaPoista
 2. Nojoo ei taas ois pitäny sanoo mitään, kun täälläkin on koko päivän tullu lunta :(

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, mäki tykkään! Vieläku noi on kaikki erikseen, eikä niin että ne pitäis kaikki tunkea samaan sormeen :)

   Poista