perjantai 12. huhtikuuta 2013

And thats who i am

Selailin näiltä sivuilta andthatswhoiam- kuvia ja poimin sielä joitakin muhun sopivia kuvituksia. Kuvat ei tietenkään kerro kaikkea mun luonteesta, mutta tässä kuitenkin joitain pakkomielteitä ja todellakin muhun sopivia juttuja! 
Mä rakastan yli kaiken tuoreita mansikoita ja tuommosta löllösuklaata esim. nutella on niin big love
Ihan pikkusesta asti oon rakastanut kaupunkeja, kun oon kotosin niin mettästä ja oon ihan epätoivossa  unelmoinut siellä kaupungissa asumisesta koko pienen ikäni. New York , tarviiko siihen nyt ylipäätänsä mitään muuta lisäksi enää sanoa?
En vihaa mitään muuta enemmän, kun aikaisia aamuja. Oon niin iltavirkku ja aamutorkku ettei toista! Tosin jos tietää et pitää herätä esim. johonkin reissuun, niin sitten se ei oo niin tukalaa, mutta tää nyt varmaan tarkottaa ihan arkipäivää heräten johonkin töihin tai kouluun. YÖK!
Tykkään ottaa arkisista asioista kaiken ilon irti. Yksin ei tosin saa paljoa aikaseksi, kun vieressä on vielä tommonen pöljä niinku Roope jota ei ihan joka asiaan saa tosta noin vaan mukaan. Ihan ottaa joskus vihaksi vinkua sitä lähtemään johonkin solariumiin puol tuntia, vaikka sinne päästyä toinen on kuitenkin ihan mielissään. Päivä kerrallaan mennään elämää eteenpäin ja nautitaan jokasesta auringonpaisteesta Lunan oksennukselta haiseviin nappuloihin saakka, hahah.
Tää kuvastaa vähän samaa kuin äskenen. Haluun tehä jotai ihan sika crazya joskus ihan tosta noin vaan! Tatuoinnin ottamiset, mallorcalla ihan hulluun laitteeseen meno (sillon oikeesti luulin ekaa kertaa elämässäni, että mä kuolen kahen seuraavan minuutin aikana) lomalle lähtö kavereiden kanssa ja tää blogin alottaminen. Kaikki on ollu semmosia ''kerran sitä vaan eletään, nii eiköhän pistetä tuulemaan''- juttuja. Niistä mä tykkään ja niitä mä aion tehdä vielä paljon lisää!
Tää ei oo kivaa. Ylä-asteella olin ihan liian riippuvainen Battery- juomasta, nyt oon röökistä, tatuoinneista, netistä, vaatteiden ostamisesta, shoppailusta ylipäätänsä ja tätä vois jatkaa vaikka kuinka! Sillon kun näitä asioita ei saa, huomaa tosiaan kuinka riippuvainen onkaan elämässään kaikkeen.
Ikuinen ''mitähä vittua mä taas haluan''- kysymyksen kysyn iteltäni noin kolme tai neljä kertaa kuukaudessa. En vaan osaa ajatella aina asioita ihan loppuun saakka ennenkuin alotan ne ja sitten mietin että mitähän mä taas haluan ja joudun tekemään päätöksiä asioiden suhteen. Haluan kaiken. Sehän nyt on päivän selvää, mutta kun kaikkea ei voi tosta noin vaan saada niin siinähän sitä taas ollaankin.
Tuskin tarttee lisätä yhtään mitään? SHOPPING
Itekseen kotona laulaminen on ihanan terapeuttista. Harrastan tätä samaa autossa ollessani yksin. Joskus liikennevaloissa sitä huomaa kuinka vieressä olevasta autosta kyylää joku vanha mies ihan naama vinossa. Tosiaan, kun ei ne autotkaan valitettavasti mitään äänieristettyjä ole, hahah.
Mmmm, i love that Sinänsä vähän hirvittää kesän jälkeen taas alottaa kunnolla koulun käynti kun joutuu heräämään oikeesti ihan sika aikasin verrattuna siihen, kun nykyään nukun 10-12 saakka joka aamu. Ehkä siihenkin tottuu ja oppii menemään ihmisten aikoihin koisimaan arkisin.
Niinku oikeesti ihan paska. Oli ne sitten lääkelaskuja tai ihan perus ykkösluokan laskuja ni oon ihan tunari kaikissa. Esimerkkinä se, kun tein siskon tytön (6-vuotias) kanssa läksyjä ja Nanette osasi sanoa päästä paljonko 8+8 on. Kun mä taas laskin vieressä sormin (ja nyt, hahahah) että vastaus on 16.
Luna otettuamme, oon alkanut tykkäämään entistä enemmän muistakin koirista. Ne on niin ymmärtäväisiä ja kaiken lisäks tosi viisaita olentoja, ettei niitä voi muuta kun rakastaa, halia ja pusutella 
Voi kumpa Starbucks kahviloita olisi enemmän suomessa kuin se yksi Helsinki-Vantaa lentokentällä. Sielläkään en ole käynyt kuin kerran Mallorcalle lähdettyämme. Ajatuksena tosin olisi, että seuraavalla Espoon reissulla poikettaisiin siellä herkuttelemassa, mmm En malta oottaa!
Oi kuinka tykkään kulkea kaupungissa iltaisin vaan katselemassa ja ihailemassa sitä valomerta. Tää on yks syy miks haluan New Yorkkiin ja kuinka paljon rakastankaan aina käydä stadissa! Iltavirkku kun muutenkin oon, niin mikä sen parempaa, kun ihailla maisemia ja nauttia hetkestä
Irtiotot arjesta on mulle niin tärkeitä! Siks yritän panostaa yleensä tuleviin reissuihin ja pieniinkin matkoihin, että ne varmasti toteutuu. On vaan pakko päästä edes pariksi päivää pois tavallisen arjen keskeltä. Musta tulis varmaan ihan seinähullu jos en kävisi pariin kuukauteen jossain muualla ja ravaisin vaan koti-koulu-työt väliä!
Tykkään tehä enemmän koulussa tehtäviä ja saada ne siellä valmiiksi kuin tehä kotona yksin kaikki. Oon suoraan sanottuna niin tyhmä, että mun pitää tehtävien välissä aina varmistaa, että teenkö kaikki varmisti oikein ja miten tietty tehtävä tehdään. Sillä takaan paremmat arvosanatkin, kuin yrittäisin tehdä kotona ilman apua yksin kaikki ja lopulta monen tunnin ahertamisen jälkeen opettaja sanois, että oon ymmärtänyt koko tehtävänannon väärin. Kyseinen asia on pari kertaa tapahtunut ja ai että sitä vitutuksen määrää!
Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, rakastan teitä lukijoita ihan mahottomasti. Ilman teitä tässä touhussa ei olis mitään järkeä. Aina, kun näen jonkun kommentoineen, hymy nousee korville välittömästi. Piristää tosi paljon tieto siitä, että jotakuta kiinnostaa mun turhanpäiväset jaarittelut, hihih. Ootte ihania 

puspus - jasssi

7 kommenttia:

  1. Aika useessa blogissa on tällasii Andthatswhoiam-postauksii, mutta tää eros sillä että olit lisänny omaaki tekstiä ja kertonu vähän enemmän. Plussat siitä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva jos tykkäsit! Yriinkin saada tästä hieman erilaisen, ihana kuulla että onnistuin :-)

    VastaaPoista