maanantai 29. lokakuuta 2012

Ehdotuksia?

Oon tässä miettinyt, että olisiko teillä postausehdotuksia mulle? Postausintoa olisi, mutta ei innosta joka päivä perus seikkailuista kirjoittaa. Jotain vaihtelua olisi meitsi vaillansa. Joten kaikki jotka tämän lukee, laittaa ainakin yhden (tai vaikka puolikkaan) kysymyksen boksiin, jooko? Saan mäki mun vapaapäiviin jotain tekemistä. ü Painotan vielä, ihan mitä vaan ehdotuksia.

Puspus- jasssi ♥

5 kommenttia:

 1. ihanaa ku taas tulee postauksia ♥ sun perus seikkailuistaki on kiva lukee! mutta vaate-, hius-, meikkipostaus, poikaystävä-, kaveripostaus.. tai joku mis laitat vanhoja kuvia susta esim. yläasteelta tai vanhempia :D

  VastaaPoista
 2. Tuo vanhat kuvat ois kiva tehä! Kaikki on vaan porukoiden koneella, mutta nyt on hyvä syy napata ne mukaan kun meen ens kerralla sinne :-) piuu, oot ihana <3

  VastaaPoista
 3. Kuvia kaikista eri tilanteista, katton aina ihan innos sun kuvallisia postauksia muutenkin! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Oon aina ottanut kuvia, mutta ladattuani ne koneelle oon ollu et äh en jaksa tollasia turhia kuvia :D Pidetään ajatus mielessä ;)

   Poista
 4. JASSII! TIETENKIN EHDOTAN POSTAUSTA RAKKAAN KUMMITYTTÖNI (LUNAN) PÄIVÄSTÄ! ja kaikkia ihania kuveja siitä ja isukista ja sinusta!

  VastaaPoista