perjantai 26. lokakuuta 2012

ihmeitä ihmetellen

Aamulla heräsin siihen, kun Roope avasi verhot ja mun reaktio oli seuraava. ''Laita ne valot pois!'' Toinen huusi täysiä, että KATO, PIHALLA ON LUNTA. Ihme ja kumma, se uutinen sai mut kaivautumaan vielä syvemmälle peiton uumeniin. Roope lähti kouluun ja me neidit jatkettiin unia vielä kolme tuntia eteenpäin. Herättiin ja laitoin radion päälle. Hetki siinä meni, kun me molemmat jumitettiin ikkunan edessä ja ihmeteltiin mitä tuo valkoinen mössö oikein on. 

Pekonipasta on ehkä paras ''en mä tästä paljoa lihoa, jos laitan kylkeen jotain terveellistä''- ruoka. Hyväähän se oli kuin mikä, niinkuin aina kaikki eniten lihottavat ruoat.

Löysin uusia juttuja eilen kaupungilta, vaikka itseäni yritinkin huijata sillä ettei ole rahaa. Kyllähän sitä nyt voi kaikkee pientä ostaa, kun halvalla löytyy. Koskahan osaisin lopettaa tän itseni huijaamisen?
Etsin kauan uutta meikkilaukkua, mutta sitten näin H&M:n hyllyssä kolme erikokoista pussukkaa hintaan 5,95€ ja tajusin, että mähän tarviin näitä kaikkia enkä vain yhtä ainoaa. Sieltä ne pomppas mun eteen, juuri silloin kun niitä etsin. Melko harvinaista.
Voihan sitä nyt yhden jouluisen sydämen laittaa parvekkeelle kun luntakin jo tuli.
 Tää on ihan huippukamaa. Suosittelen kaikille jotka epätoivoisesti yrittää värjätä kellertävää tukkaansa vaaleammaksi. Oon kaksi kertaa laittanut tuota suihkussa käydessäni tukkaan ja pitänyt n.2-3min. Huomaan jo nyt eron, vaikka luulin aluksi että siihen menisi tovi jos toinenkin.
Anttilasta aivan ihana Kolikot- rasia. Säästöpossu on jäänyt pieneksi, enkä oo saanut aikaseksi viedä sitä pankkiin. Ja tuolta kun on niin kiva kaivaa rahat röökiaskiin, kun on tosi tiukkaa hihi.
puspus♥- jasssi Ei kommentteja:

Lähetä kommentti