keskiviikko 30. tammikuuta 2013

sunnuntaishoppailun tulokset

Tää toppi oli aivan rakkautta ensisilmäyksellä. Oon opetellu tykkäämään ei niin avonaisista- topeista. En edes katsonut hintaa. Kassalla kysyin, että niin paljonkos tämä maksoikaan. 19,95€ ei mun vakaata rakkauden täyteistä tunnetta toppia kohtaan rikkonut. Ihanan yksinkertanen, mutta teksti tekee silti edes jotain särmää tuohon söpöläiseen!
H&M:ssä ei vaan voi käydä ostamatta mitään. Oon hieman ihastunut tähän viininpunaiseen, purppuraan, violettipunasen risteytykseen, MIKÄ LIE. Jokatapauksessa, mun sunnuntaiostokset ei sisältänyt mitään muita värejä kuin valkoista, tätä mysteerisen väristä ja tumman harmaata. En osaa valittaa, sillä tykkään ihan hirveesti näiden värien sekottelusta. Sopii niin hyvin yhteen kuin erikseen. Mulla on samantyylisiä selästä avoimia paitoja myös mustassa ja valkosessa värissä. Täytyihän mun nyt vähän kasvattaa valikoimaa, sillä nyt mun tatskakin pääsee edukseen noissa paidoissa!
Ihan perustoppi. Mutta ei kuitenkaan. Selästä avoin ja lösö. Meinasin aiemmin jo tilata tämän Gina Tricotin sivuilta, mutta onneksi maltoin odottaa, että näitä tuli liikkeeseen. Tahdon näitä lisää. Monta monta monta ja eri väreissä. Näitten alle saa ihanasti laittaa nuita alimman kuvan pikku tuubitoppeja! 
Ihan oikeasti. Oon unohtanut miksikä näitä sanotaan. Pikku tuubitopit. Hahah :D Näin Vero Modassa tällaisen mustan ja kerkesin jo sanomaan kavereille, ''oliskin täälä tällasia mutta sitä ihanaa väriä''. Ja siinä se sitten oli. Nappasin heti itelleni sen! Viime vuoden GT:n tällaiset eri neonväriset tuubit on ihan mennyttä kalua. Ei ne enää mahdu. Silloinkin kun mahtui, niitä piti olla nostelemassa koko ajan. Onneksi koitin kokoa M/L, oisin ostanut taas liian pienen tuosta noin vaan ja kotona väkisin tunkenut ja ollut se päällä ajatellen ''kyllä tää vielä mahtuu, kyllä tää tästä venyy'' yrittäen hengittää kiristyksistä huolimatta. Hah, sitä on kai jotenkin viisastunut tän shoppailunkin myötä kun täytti 19. Oikeasti yritän vaan keksiä jotain tarkotusta tälle turhalle iälle.
Ja tietenkin rannekorut H&M:ltä. Ihan sävysävyyn mun vaatteiden kanssa. Jos kesällä ois tapahtunut tällälailla, että pimahdan johonkin väriin, oisin syyttänyt HETI aurinkoa. Niin haluaisin nytkin tehdä, mutta missäs hitossa se itse aurinko piileksii? Tässä tapauksessa päädyin tulokseen, että oon ihan muuten vaan pimahtanut jostain. Tai oikeasti ihastunut tuohon väriin, joka on nyt hot jo kesään mennessä not. Mä niin tykkään noista.  Ainakin vielä... Saa nähdä myinkö kaikki pian kirpparilla, hah.

Sanokaan mitä mieltä ite ootte tuosta mysteerisestä väristä? Tai/ Ja mun ostoksista?
puspus♥- jasssi

4 kommenttia:

 1. Ihan sairaan kiva toi viininpunanen paita!♥ Ja sul on tosi ihana blogi, löysin tänne ihan vahingossa ja jäin selailee sun postauksia vaik kuinka pitkäks aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Toivottavasti postaukset kiinnostaa tulevaisuudessakin !!

   Poista
 2. Tuo eka toppi on ihana! Ihailin sitä viikonloppuna GT:ssä mut en sitten kuitenkaan vielä ostanut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munki mielestä! Kohta se on kuitenkin alennuksessa kun tulee enemmän kesäkuteita ;)

   Poista