torstai 28. maaliskuuta 2013

last weekend

Kohta on jo uus viikonloppu ja mä tuun nyt vasta kertomaan teille viime viikonlopusta. Ai että se oli mahtava, ainakin mun mielestä. Perjantaina lähettiin neljän koplassa autolla hurruuttelemaan Jyväskylästä Espooseen. Koko matkan paisto aurinko ja suunta oli koko ajan kauemmaksi kotoa ja arjesta, niin eihän siinä jumankekka voi olla muutakuin hyvä olo. Espooseen saavuttua mentiin kiertämään Sellon kaupat ja haettiin nuudelit shoppailujen päätteeksi mukaan matkaan. Roopen kaveri onneksi majotti meidät koko viikonlopuksi ja ai että mikä house niillä oli! Viime vuonna valmistunu, marmorilattia, ihanan avara sisäpuolelta ja pitkät korkeat ikkunat. Jopa valokatkaisimetkin oli niin hankalat että piti kysyä mitä pitää painaa ettei vahingossa tee jotain väärin ja riko. Hahah. 
Illan suussa naukkailtiin pari drinksua ja painuttiin pehkuihin Sinin kanssa suht koht aikasee, koska haluttiin olla lauantai aamuna skarppina päivän shoppailuja varten. Kymmenen nyrkillistä jätkiä taas jäi istumaan iltaa ja sen kyllä myös huomas naamasta aamulla. 

Lauantaina mentiin stadiin ja käytiin tsekkaamassa liikkeet joita ei sellossa ollut. Rakastuin BikBokkiin, ai että voisin ostaa sieltä ihan kaikki vaatteet, korut, kengät ja muut asusteet. Stadin keskustassa pyörimisen jälkeen suunnattiin vielä Itikseen, sillä haluttiin tsekata mistä se NewYorker on oikeen kotosin. Se oli myös hyvä syy päästä matkustelemaan metrolla, hihi. Siinä on vaan joku ihana fiilis, kun sillä matkustelee. Tämmöselle heinähatulle se on ainakin niin nastaa! Kaupat kierrettyä lähettiin takas Espooseen ja samantien alettiin valmistautua iltaa varten. Illasta en paljoa muista miten kaikki meni, mutta sen muistan että oli ihan pirun hauskaa, example oli iha järjettömän hyvä ja tanssittuakin tuli muun pössöttämisen lisäksi niin paljon etten melki pystynyt loppuillasta kävellä. Ah, mä vaan niin paljon rakastan stadia ja sen hälinää, sitä ihmisvyöryä ja tunnelmaa joka paikassa
Takki, toppi, kengät, laukku, kaulakoru - H&M
Pökät - Garlings
Aurinkolasit - Kirppari
Ostoksia kerty sen verran paljon että sain luvan huokasta onnesta että oli pojat mukana. Tungettiin kaikki mun ja Roopen pussit yhteen ja samaan isoon pussiin ja kannettiin sitä loppuvaiheessa jopa pohjasta kiinni pitäen, että kahvat ei repeä. Suomeksi sanottuna, shoppailtiin ihan järjettömästi. 
Illalla laitoin päälle Garlingssista ostetut uudet korkeevyötäröiset farkut PURE LOVE, Kirpparilta ostetun valkoisen topin ja nuo rakkauskengät! Multa hieman outoa tuo kultahössötys, mutta ihanaa vaihtelua niille ainaisille samoille hopeakoruille! H&M:stä (ylläri) löysin vielä asuun sopivan ison kaulakorunkin! Olin enemmän kun tyytyväinen asuuni! Kerrankin, oon meinaan saanu ihan tarpeekseni niistä kahden tunnin asukriiseistä kynsiä purren vaatekaappini edessä.

Mitäs ootte mieltä, haluatteko nähä mun ostoksia kunnolla erillisessä postauksessa?
puspus♥- jasssi

2 kommenttia: