tiistai 12. maaliskuuta 2013

rikas jos mä oisin...

...niin shoppailisin vielä enemmän. En oo pitkään aikaan esitelly teille mun uutukaisia ostoksia. Oon ehkä hieman jopa shoppaillut yli varojeni. Mutta äh, rahaahan se vaan on. H&M:n paketteja on sadellu meille aika huolella. Aika huoletta oon kyllä tilauksenikin aina sinne tehnyt ja paketin tultua lähettänyt aina puolet takaisin. Jotenkin on aina helpompaa ja kivempaa tilata netistä kuin käydä kaupoilla kiertelemässä ja sovittamassa. Onko joku kenties samanlainen kun minä? 
Pikkulaukku H&M:ltä, johon sopii kivasti tavaraa eikä se kuitenkaan ole liian pieni. Pidempikin remmi tuli mukana, joten laukkua ei aina tarvikse kantaa kädessä. Jälkeenpäin itseasiassa huomasin, että mulla on ruskea, juuri samankokoinen laukku, mutta piikkiniiteillä. Mustia laukkuja ei kuitenkaan oo koskaan liikaa, eikös? 
Sormukset H&M:ltä. Oon hirmusesti alkanut tykätä näistä piikeistä. Seuraavana hankintana oiskin sitten kaulakoru, jossa on pitkiä piikkejä ja mieluiten hopean värisenä. Saa vinkata jos tiedätte jossain olevan suht koht halvalla !
Kaikki kengät on Spirit Storen aleista. Siellä oli noin pari viikkoa sitten kaikki alennetut tuotteet -50% ja minähän sitten käytin sitä hyväksi. Vähä turhanki hyvin, meinaan jos Roope ei olisi ollut mukana, oisin varmasti ostanut sieltä kymmeniä kenkäpareja. Roopekin osti yhdet kenkulit itelleen ja voitettiin alennuksilla yli 300€ kaikki neljä kenkäparia yhteensä n.80€, ei todellakaan paha. I LOVE THEM koot meni hiukan hassusti, ylhäältä 37,35 (KELATKAA!!) ja 36. Aloin jo pikkuhiljaa miettimään elääkö mun jalat jotain kasvu/kutistusvaihetta, hahah.
Vyö H&M:ltä, hiukan paksumpi mitä mulla on muut. Omistan aika paljon vyötärö vöitä ja niillä ei kovin hyvin pysy kunnolla housut ylhäällä niiden kapeuden vuoksi. Sain pelastuksen kaappiini!
Ihanan räikeä toppi Vero Modasta. Ihan liian paljon vääristää tää kuva. Toppi on todellisuudessa tosi neon pinkki. Tämmöisiä perus lösöjä toppeja mulla ei paljoa ole. Selästä vielä avoin, tykkään.
Tää kuosi on vissiinkin ihan kuuminta kevätmallistoissa. Tykästyin itekkin tähän hiukan erilaiseen toppiin ja kaappiinhan se puikelehti heti pussin avatessani. Mitäs te ootte mieltä tästä kuvioinnista, HOT or NOT?
Ihan lempparipaidaksi tullut farkkutoppi/liivi/paita. Niin ihana ja yksinkertanen. En oo mistään löytäny hyvin istuvaa farkkupaitaa, joten tää täytti mun toiveet ihan täysin mitä olin alunperin ajatellutkin sitä tilatessani.
...Ja sain kuin sainkin tän hapsuintiaanitopin vielä itselleni. Mulla on ollut tilauksessa se jo siitä lähtien kun näin ekaa kertaa uutuusvalikoimassa, mutta koot loppu heti valkoisesta ja mustaa en halunnut, koska niitä mulla on jo tarpeeksi. Keväällä ja kesällä pääsee varmasti ihan top 10. Käytetyimpien paituleiden joukkoon. H&M:ltä siis tämäkin!

puspus♥- jasssi

12 kommenttia:

  1. Nättejä nuo kengät! Melkein ois itsekin pitänyt käydä katselee niitä :) tuo hm hapsuinkkari paita ollu myös suosikkini!!! Ja netistä tilaaminen on kyl vaivatonta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kuinka paljon sielä oli jäljellä vielä pieniä kokoja, yleensä on vaan alennuksissa 40 ja siitä isompia, hahah :D uskon että tuo inkkaripaita ei jää mun ainoaksi lemppariksi, tahtoo lisää lisää lisää ü

      Poista
  2. Ihan sairaan kivoja kaikki! Varsinkin noi pinkit kiilakorot, uuu... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ajanu jo yhen baari illan, mutta onneks pelastin ne mokkasuojalla ennen ja jälkeen ne on taas ku uudet ;)

      Poista
  3. Hei mistä toi ihana kuosinen toppi on joka on todellakin HOT?! :-D ihania vaatteita kyllä kaikki♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:stä! Ylläri, tuntuu että ostan kaikki sieltä! Onneksi Jyväskylään tulee Cubus niin alan ehkä käyttämään joitain muitakin vaatteita kuin H&M:n :D Nii munki mielestä, kiitti Ü

      Poista
  4. oi toi pinkki toppi on namm! muutenki aivan ihania ostoksia! :---)

    http://janette-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. ihania noi !<3 paljo toi hapsutoppi makso? :) sulla on tosi ihana blogi! löysin tänään ja uusi lukija sulle !:)käy kattoo mun blogi jos kiinnostaa :)

    http://kati-herewegoagain.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hapsutoppi tais olla 15€,jos oikein muistan. Sain sen kyllä vielä -10%, kun mulle tuli joku olennuslappunen :) Suurkuluttaja ku oon :D
      Ihanaa ♥ Tervetuloa ja toivottavasti tykkäät tulevaisuudessakin !

      Poista
  6. Ihanat noi pinkit kengät :) <3

    VastaaPoista